活動特色

為了能幫助外籍生們在課業上能夠充實更多知識以及多元興趣發展,國際交流中心特別請到圖資處處長 - 朱正民處長帶領外籍生們參觀圖書館,除此之外也跟同學們說明圖書館的作用及各個功能教室的使用方法,最後也讓同學們嘗試用系統尋找書籍自己想要閱覽的書籍,馬來西亞生劉贊宇表示:「這次圖書館之行讓我找到了一個能夠靜下心來讀書的地方,希望在未來的四年裡圖書館會是我在學習上最強的後盾」。

In order to help foreign students to enrich their knowledge and develop multiple interests in the coursework, the CIE office specially invites the Director of the Funding Department-Director Zhu Zhengmin to lead foreign students to visit the library. The role of the library and the use of various functional classrooms, finally let students try to use the system to find the books they want to read. Malaysian student Liu Zanyu said: "This trip to the library made me find a place to calm down and study. I hope that the library will be my strongest backing in my studies in the next four years. "