同學們~臺灣通的你,認識了臺灣豐富的美食、旅遊景點外,對於臺灣傳統表演藝術這塊,你挖掘出多少了?
Do you know what’s the most popular thing to do in Taiwan long time ago?
小編考考: 你知道臺灣早期戲院最夯的是什麼嗎?
It’s watching shadow puppet show!!!
((是排隊買票看皮影戲表演欸!! ))
Also, do you know what’s the differences between Taiwanese shadow puppets and the foreign ones?
還有啊,臺灣的皮影戲與國外皮影戲有什麼不一樣呢?
Come! This time we invite TUNG-HUA SHADOW PUPPET TROUPE, the oldest shadow puppet troupe in Taiwan. You will make your own shadow puppet and learn how to manipulate it.
來來來,這次我們將邀請全臺歷史最悠久的 東華皮影劇團-觀音山東華皮影劇團,他們將帶領大家一起認識臺灣皮影戲文化魅力。
What are you waiting for ?
什麼?! 活動還能體驗操作皮影戲偶和紙偶製作DIY,也太棒了吧,快報名搶位喔!

活動日期:2021年3月27日
Activity Date:2021,March,27
報名截止日期: 2021年3月22日
Deadline: 2021,March,22